مقبلات حلوة وسهلة وما تاخد وقت
وهى
عبارة عن خبز بقات مقطع بالعرص نحمصه شوية مع زيت زيتون بالشوايه وندهنه
بجنبه مثلثات او اى نوع ونضع عليه طماطم مكعبات وخيار وزيتون نتبلهم بزيت
الزيتون ونحطهم فوق الخبز مع رشة زعتر على الوجة يمىى
السلام عليكم حبيباتى اليوم جبتلكم مقبلات سهلة وخفيفة وحلوة فى نفس الوقت وسهلة التناول ان شاء الله تنال اعجابكم
النوع الاول: قوالب البف باسترى بالشريمب
وهى
عبارة عن عجينه البف جاهرة تقطعيها على الشكل المطلوب وتخبزيها بالفرن
ولما تنضج نحشيها حشوة جميلة وهيا عبارة عن شريمب مطبوخ ومصفى ونقطعة قطع
صغيرة ونقطع بصل مكعبات ونشوحها على النار مع شوية زبدة لما يدبل البصل
نضيف ليه الشريمب المقطع نحرك شوية بس وبعدين نضيف كسبرة وبقدونس اخضر
مقطع ونطفى النار ولما تبرد نضيف عليها مايونيز وساور كريم وفلفل اسود
ونحشى بيها القوالب.
النوع التانى : عبارة عن حمص بالطحينه قدمته بطريقة حلوة من اختراعى
وهى
عبارة عن حمص بالطحينة وسبق ونزلت طريقته من قبل بس اخترعت طريقة تقديم
حلوة وهى انه نحطها فى قوالب السابليه وطبعا انا القوالب هنا جاهزة
وطيبتها بالفرن وحمرتها وحطيت شوية مفروم بعدين حطيت عليه الحمص بالطحينه
وزينته بحمص وشوية كمون وسهل للاكل
النوع الثالث والرابع : عبارة عن مينى بوريك بشكلين وحشيتهم لحم مفروم والتانى مفروم مع جبن
وقدمنهم بهدا الشكل مع شوية زيتون وشوية زينه للتتماشى مع الحفلات
وهى
عبارة عن خبز بقات مقطع بالعرص نحمصه شوية مع زيت زيتون بالشوايه وندهنه
بجنبه مثلثات او اى نوع ونضع عليه طماطم مكعبات وخيار وزيتون نتبلهم بزيت
الزيتون ونحطهم فوق الخبز مع رشة زعتر على الوجة يمىى
السلام عليكم حبيباتى اليوم جبتلكم مقبلات سهلة وخفيفة وحلوة فى نفس الوقت وسهلة التناول ان شاء الله تنال اعجابكم
النوع الاول: قوالب البف باسترى بالشريمب
وهى
عبارة عن عجينه البف جاهرة تقطعيها على الشكل المطلوب وتخبزيها بالفرن
ولما تنضج نحشيها حشوة جميلة وهيا عبارة عن شريمب مطبوخ ومصفى ونقطعة قطع
صغيرة ونقطع بصل مكعبات ونشوحها على النار مع شوية زبدة لما يدبل البصل
نضيف ليه الشريمب المقطع نحرك شوية بس وبعدين نضيف كسبرة وبقدونس اخضر
مقطع ونطفى النار ولما تبرد نضيف عليها مايونيز وساور كريم وفلفل اسود
ونحشى بيها القوالب.
النوع التانى : عبارة عن حمص بالطحينه قدمته بطريقة حلوة من اختراعى
وهى
عبارة عن حمص بالطحينة وسبق ونزلت طريقته من قبل بس اخترعت طريقة تقديم
حلوة وهى انه نحطها فى قوالب السابليه وطبعا انا القوالب هنا جاهزة
وطيبتها بالفرن وحمرتها وحطيت شوية مفروم بعدين حطيت عليه الحمص بالطحينه
وزينته بحمص وشوية كمون وسهل للاكل
النوع الثالث والرابع : عبارة عن مينى بوريك بشكلين وحشيتهم لحم مفروم والتانى مفروم مع جبن
وقدمنهم بهدا الشكل مع شوية زيتون وشوية زينه للتتماشى مع الحفلات
لا يوجد حالياً أي تعليق