صورة طوليه
وهده مقبلات نزلتها هنا وهدا الرابط
وهدا الموضوع كامل بالشرح
[center]والان نجى للوجبة كاملة هدا شكلها
وهدا موضوعى للمعجنات كاملين بالشرح
[center][center]
وهده طريقة تقديمها فى الصحون
ملف مختار: معجناتى بلمساتى جديد× جديد اكثر من 25 نوع و بالتفصيل وللدايت نصيب *متجدد
تابع معجناتى بلمساتى اشكال جديدة وخطيره جدا وتواجة بقوة هديتى لرمضان لا تفوتكم روعةة
كودو التوست
الطريقة:
الطريقة
مثل ما فى الصورة شريحتين توست فوق بعض نفردهم بالنشابة ونقصهم دائرى تم
نغمسهم فى بيض بعدين فى بقسماط فى نقليهم وتشوفى كيف يتنتفخوا لما يتحمروا
تشيليهم من الزيت وتقسميهم نصين وتحشيهم الى يعجبك
ودهنتها بشوية مايونيز وسلطة مشوية وحشيتها طعمية مع طماطم وخس وخيار وتمتعى بالطعم
وبس
بالنسبة للكباب
لحم مفروم
بصل مبشور
بهارات مشاوى او كباب
فلفل اسود وملح
شوية كسبرة ناشفة
وقطعة توست مبللة بماء او حليب نعصرها كويس ونضيفها للخليط
طبعا يفضل انا تحطيهم فى المولينكس يجيك جى المطاعم ماسك وحلو او تعجنيه باليد عادى
نشكلهم بستخدام غرافة الشوربى او اى شى عريض ملعقة خشب على شان يجيك من الوسط فاضى
وينضج بسرعة
طبعا
بعد ما شكلته حطيته فى الثلاجة شوية على شان يتماسك وشويته على الشواية
بعد ما دهنته بشوية زيت ويقدم مع رز وسلطة بجد يا بنات روعة والله ومش جاف
حلو جربوه هدا وحدة من طرقى ان شاء الله انزلكم الاخرات
وباقى الموضوع هنا
[/center]
خلاص تعبت لليوم ان شاء الله لى موضوع بقسم الحلويات ولى تكمله لهدا الموضوع ووصفات جديدة
بس ما عاد فينى حيل سهرانه انزل الموضوع فالله الله فى الردرو الحلوة والا ازعل
واعمل اضراب عليكم ههههههه امزح بس بردو نبى تشجيع
والى يبى يشكرنى يدعيلى بظهر غيب ان ربى يفرج عليا ويهدى اولادى ويشفينى ولكم منى جزيل الشكر
واتمنى انى اكون قدمت شى بسيط لعالمى الحبيب عالم حواء ودمتم فى حفظ الرحمن
بانتظار ردركم الى ترد الروح وسلام
اختكم فى الله ميمى
[/center]
واعدرونى اذا قصرت فى الردود لانشغالى وتعبى يا حلوين ودمتم فى حفظ الرحمن
حبيباتى الرجاء دكر المصدر عند النقل وانا لا اسامح اى حد ياخد اسمى وينسب وصفاتى لنفسه
ويسرق تعبى شاهدت هدا فى منتديات تانية ولا مانع من النقل لغرض الافادة ولكم منى جزيل الشكر
[/cent
لا يوجد حالياً أي تعليق