الاسد الابيض
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الاسد الابيض

موقع الشباب والبنات

للشكاوى (00201063111559)
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» الأن ولأول مرة وحصريا من تيمووور هكرز سرقة نكات البالتوك * بـ 15 سطر
بيتزا وعصير Icon_minitimeالإثنين أبريل 27, 2015 2:03 am من طرف badroX

» افتراضي تحميل برنامج ProRat 2010 لاختراق الاجهزة, hotmail, yahoo, facebook فقط للهكر الم
بيتزا وعصير Icon_minitimeالخميس أكتوبر 18, 2012 12:06 pm من طرف sindosindo

» برنامج اختراق الاجهزة عن طريق الاي بي سهل جداااا
بيتزا وعصير Icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 19, 2012 12:25 pm من طرف beboooo2

» شرح برنامج Hotmail Hacker من فريق VDH الألماني الأسهل والأقواى مجرب
بيتزا وعصير Icon_minitimeالجمعة مارس 09, 2012 5:12 am من طرف خالد الشرقيه

» برنامج Net Spy Pro 4.0 Build 32 برنامج تجسس
بيتزا وعصير Icon_minitimeالأحد فبراير 19, 2012 10:16 am من طرف صبي عضيدات

» قنبلة= بيفروست الاقوى على الاطلاق =| 3 |= الان تتعدى الليميت = خصائص ولا بالاحل
بيتزا وعصير Icon_minitimeالأربعاء فبراير 01, 2012 3:19 pm من طرف houssemsam

» رنامج تخمين باسورد الياهو,رهيب في تخمين الباسورد الياهو والهوتميل حصري
بيتزا وعصير Icon_minitimeالسبت ديسمبر 03, 2011 1:16 am من طرف احمد

» اقدم لكم 3 برامج لفتح كاميرة الياهو وبدون موافقة صاحبها .. والشرح بالصور
بيتزا وعصير Icon_minitimeالأربعاء نوفمبر 02, 2011 10:29 pm من طرف mohamedonly

» ما رأيكم في تعجيل الزواج (الزواج المبكر)
بيتزا وعصير Icon_minitimeالإثنين أكتوبر 03, 2011 10:34 am من طرف dmar200007

مكتبة الصور


بيتزا وعصير Empty
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني

أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم, أنت لم تقم بتسجيل الدخول بعد! يشرفنا أن تقوم بالدخول أو التسجيل إذا رغبت بالمشاركة في المنتدى

بيتزا وعصير

اذهب الى الأسفل  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

اسماء محمود

اسماء محمود

بيتزا وعصير N7j52328p



بسم الله الذي لايضرمع اسمه شي في الارض ولا في السماء وهو السميع العليم



اهلين
حبيباتى اليوم جبتلكم باقى ملفى الاول تبع 25 نوع وهو ملف كبير يحتوى على
انواع كثيرة من المعجنات وبيتزا سندويتشات والخبز الخخ هدية منى ليكم
بمناسبة رمضان كله هنا بدون ردود






ونظرا لكثرة الطلب على الخاص والعام على انى احطهم من جديد فى ملف واحد كلهم وراء بعض وانا لبيت الطلب




يا بنات قبل كل شى احلفكم تذكروا الله لا اله الا الله



ومشكورات حبيباتى جدا وشكرا خاص لكل من رد عليا بكلمة شكر ومدح وما شاء الله الردود كانت حلوة وتفتح النفس انه
الواحد يعطى اكثر واكثر فبارك الله فيكم اخجلتمونا بكرمكم ولطفكم وانا حاولت ارد عليكم كلكم بس فى النهاية صعب
[center]لان الردود كانت كثير جدا وانا مشغولة وحتى على شان تعبانه ادعولى يا بنات ولكم منى جزيل الشكر.





ملاحظة: انا نزلت موضوعين من قبل فيهم الصور بس بدون الطريقة وبنات كثيرة يظلوا يسالونى
لانهم ممكن ما شافوا الموضوع الجديد الى فيه الشرح



وهدا موضوعى الاول[/center]


بيتزا وعصير P1050058



وهده طريقة تقديمها فى الصحون
بيتزا وعصير P1050078f




وهذا الرابط:




موضوعى التانى

بيتزا وعصير P1050033j




وهذا الرابط








وهدا موضوعى الاخير الى فيه كل انواع المعجنات بالتفصيل الملل هدا الرابط


ملف مختار: معجناتى بلمساتى جديد× جديد اكثر من 25 نوع و بالتفصيل وللدايت نصيب *متجدد





وبسم الله نبدا

طبعا هذه العجينه
بستخدمها من عشر سنين اخدتها من الماما بس هى بتستخدم الزيت اكثر شى وانا
الزبدة وهى بستخدم البيض وانا ما بحبه بس اذا وصفة تحتاج بيض اضيفه ليها
وانا بعمل بيها كل شى يخطر على بالك حلو وحار وديما بعتمدها وما حاولت
اغير لعجينة تانية لانها ضابطه معى وكل من يذوقها عندى يعتقد انها جاهزة
والله على ما اقول شهيد





وهده المقادير:


3اكواب دقيق
3 ملاعق كبيرة حليب بودرة
ملعقة ونص وسط تبع الاكل خميرة
[center]نص ملعقة بيكنق بودر
شوية ملح وملعقة ونص سكر
3 م ك زيت زيتون او زبدة الى تحبيه انا استخدم الزبدة اكثر شى
وماء او حليب للعجن
(يعنى نص كوب من كل نوع او كوب ماء الى ما يبى الحليب)





الطريقة:
شرح الطريقة بالتفصيل والصور فى الرابط الاول فوق شوفوه


اولا
ناخد الخميرة وندوبها فى نص كوب مية دافيه مع والسكر ونخليها لعند ترتفع
وفى هذا الوقت نجيب الدقيق والملح والبكينق بودروحليب البودرة ونخلطهم مع
بعض وبعدين نجيب الزبدة شوية زيت ونفركها كويس مع الدقيق وهذه خطوة مهمه
وبعدين لما الخميرة تترفع نضيفها عليها ونعجن كويس يعنى كل ما كان العجن
اكثر بتكون اخف والذ ونشيبها تختمر ونقسمها ونعمل بيها الاشكال المطلوبة
وبس.


ملاحظة: انا ساعات بدل ما ازيد الماء اذا كانت تبى اكثر اضيف حليب واعجنها بيها تجى تجنن

ويا
بنات اعيد واقول من اسرار العجينه الهشة العجن صدقونى وعن تجربة يعنى
تعجنى اقل شى 7 دقائق مش لازم عجن يعنى اضربى العجينة ضرب مبرح وشيليها
فوق وارميها على الرخامة وشوفى الفرق



وبالنسبة للدهن بيض مع حليب العلب واللون نستخدم ملون اى لون تبيه تضيفيه لماء العجن وتعجنى بيه




حبيباتى كل سنة وانتم طيبين ورمضان مبارك ان شاء الله
اليوم
جبت ليكم باقى الاشكال لان بنات كثيرة طلبوها ولكثرة الردود صار صعب
الوصول للوصفات الجديدة لهدا حطيت ليكم الوصفات الى بين الصفحات والتكملة
هنا والباقى تلقونه فى الجزء الاول

طبعا نفس العجينة الى فى الرابط الاول عملنا بيها برغر وطلع روعة وهذا الرابط الى يحب يطلع عليه

نبدا بسم الله

%المينى برغر خطير وحاجة صح روعةةةة وكمان صحى وينفع للمناسبات والبوفيهات جونان

بيتزا وعصير 2751243849258

بسم الله الذي لايضرمع اسمه شي في الارض ولا في السماء وهو السميع العليم

المينى برغر بالدجاج بطريقتى
بيتزا وعصير P1060938u



مكونات العجينة:
استخدمت
نفس عجينى المعتمده بس غيرت شوية اضفت شويه زبدة لايت مع الزيت وعجنتها
بالحليب واستخدمت كوب وربع دقيق اسمر ونص كوب نخاله وكوب وربع دقيق ابيض
والى يحب يعملها بالدقيق الابيض بس يعنى الى يبها صحى اكثر يستخدم الاسمر
والى يبها عادية يستخدم الدقيق الابيض وهذا رابط العجينتين


لكثرة الطلب معجناتى بلمساتى جديد× جديد اكثر من 25 نوع و بالتفصيل وللدايت نصيب *متجدد


الصور تشرح الطريقة وبعد ما كورتها خليتها ترتاح نص ساعة تانية بعدين خبزتها
بيتزا وعصير 50808404


طريقة برغر الدجاج:

طبعا ما عنديش مقادير معينه وهده وحده من الطرق متاعى للبرغر ونحتاح الى
صدور
دجاج وبقدونس وكسبره خضرا وثوم وبصل وفلفل حار (اختيارى) نحطهم بالخلاط
ونضيف عليهم خبزة مطحونه ونطحنهم كويس ونضيف ليهم البهارات المشكلة
وبربكيو صوص بيعطيها نكهة حلوة جدا ونشكلهم اقراص صغيرة وندهنهم بشوية زيت
ونشويهم على الشوايه.

ملاحظة: وممكن نستخدم بدل الدجاج لحم وكل واحد وذوقه.
بيتزا وعصير 38323235
خلاص
بعد الخبز نضج والبرقر شويته نجى للجد نجيب مايونيز العادى اوfat
freeونضيف عليه شوية ماسترد اختيارى وندهن بيه الخبز وبعدين سلطة خضرا
قطعة صغيرة وفوقهم برقر الدجاج بعدين جبن شرائح قليل الدسم وبعدها طماطم
وبصل واخر شى الخبزة ونثبتهم بالاعواد وتقدم انا قدمتها مع بطاطس مقلية
تقدرى تعمليها فى الفرن احسن وخلاص شوفى الصحن كيف شكله.


بيتزا وعصير P1060932j






بيتزا وعصير Signature_separator_body

بيتزا وعصير Get-wworjcjb







بيتزا وعصير P1070667bv

[/center]

مُشاطرة هذه المقالة على: reddit

لا يوجد حالياً أي تعليق

الرجوع الى أعلى الصفحة  رسالة [صفحة 1 من اصل 1]

مواضيع مماثلة

-

» بيتزا روعة
» اكيد بيتزا

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى